IQAds, 13.09.2010 - Printactiv isi redefineste identitatea si se repozitioneaza sub numele GoodSign

IQAds, 13.09.2010 - Printactiv isi redefineste identitatea si se repozitioneaza sub numele GoodSign

 

Cei 14 ani de existenta pe piata publicitara si-au pus amprenta asupra imaginii Printactiv. Compania de productie publicitara a decis sa isi redefineasca identitatea si se repozitioneaza ca brand sub numele GoodSign.

 

Schimbarea identitatii a fost dictata de nevoia de a aplica o politica de marketing si PR care sa se ridice la nivelul performantelor companiei. Imaginea GoodSign este actualizata la noile exigente si obiective de business si reflecta niste schimbari reale si relevante pe care le-a traversat compania, din 1996, cand s-a infiintat Printactiv, si pana astazi.

Noua identitate s-a construit in jurul misiunii pe care ne-am asumat-o, de a ridica productia publicitara la un nou nivel, in care executia impecabila sa fie dublata de calitatea serviciilor adiacente si a relatiei cu partenerii.”, declara Cristian Arama, General Manager al GoodSign.

Numele companiei reflecta aceasta pozitionare si reuseste sa imbine categoria cu atitudinea, facand trimitere clara la semnalistica, dar intr-o formulare optimista si prietenoasa.

Logo-ul sustine promisiunea brandului, traducand sloganul „idei insemnate” in semnul stilizat al amprentei. Elementele noii identitati au fost declinate pe toate materialele de comunicare – antet, carti de vizita, plicuri, template pentru prezentari. In mediul online, schimbarea identitatii a fost marcata de lansarea noului website – www.goodsign.ro. In plus, pentru a facilita conexiunea cu publicul, au fost lansate pagini de Facebook, Twitter si Flickr.

Noua imagine ne scoate din anonimatul in care coexista de atata vreme firmele de productie publicitara si ne sustine in obiectivul nostru de a atrage clienti dintre agentiile si companiile mari, cu un grad ridicat de exigenta, care considera ca raportul calitate/pret este un indicator mai important decat pretul in sine, atunci cand isi aleg furnizorul de productie publicitara” sustine Cristian Arama.

 

Echipa care a lucrat la crearea identitatii GoodSign a fost formata din Irina Burdusel - marketing si PR manager, Alexandru Dumitru - web designer, Florin Chiscop – grafician si Dow-Media - programare.

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook