IQAds - La a 15-a aniversare, GoodSign ofera servicii de productie pro bono pentru proiecte cu implicare sociala

IQAds - La a 15-a aniversare, GoodSign ofera servicii de productie pro bono pentru proiecte cu implicare sociala

 Pana pe 15 septembrie, GoodSign ofera servicii de productie pro bono pentru orice agentie de publicitate sau PR care deruleaza proiecte cu implicare sociala, informeaza un comunicat emis de GoodSign. Demersul face parte din campania aniversara "15 ani de idei insemnate" a companiei, care doreste sa sarbatoreasca prin transmiterea unui mesaj pozitiv, de multumire partenerilor sai si de apreciere a celorlalti actori de pe piata publicitara care aduc "semne bune” prin munca lor.

Potrivit apiip.wordpress.com, campania "15 ani de idei insemnate” se va desfasura in perioada iunie-august 2011. Conceptul este "sarbatorim cu semne bune” si a fost derivat din numele companiei. Astfel, campania ofera "semne bune” pentru parteneri si colaboratori carora le sunt oferite invitatii la concerte, premii, discounturi, oferte promotionale.

Printre componentele acestei campanii se numara si concursul de fotografii pe Facebook care a oferit castigatorilor bilete la concertul Scorpions. Alte activitati ce se vor desfasura in perioada campaniei: vor fi oferite bilete la concertul BonJovi, cadouri pentru partenerii traditionali, discounturi, vor fi disponibile oferte promotionale, va fi organizata o petrecere aniversara.

"Ne-am hotarat sa aducem semne bune nu doar prin calitatea lucrarilor noastre, ci si printr-o serie de actiuni indreptate explicit catre clientii si colaboratorii nostri, carora vrem sa le multumim astfel pentru tot ce am reusit sa construim impreuna. Vrem sa ne detensionam putin, in aceasta perioada grea, sa ne amintim sa ne bucuram de realizarile noastre”, a declarat Cristian Arama (directorul general, GoodSign).

Serviciile oferite de GoodSign constau in semnalistica indoor si outdoor, sisteme de expunere, print digital, amenajari de standuri si spatii comerciale.

Hotararea de implicare intr-un proiect va fi comunicata intr-o perioada de maxim o saptamana, timp in care se va decide asupra compatibilitatii cauzei sociale cu valorile GoodSign.

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook