20% discount la un nou sistem de panotaj, adus in Romania de GoodSign

20% discount la un nou sistem de panotaj, adus in Romania de GoodSign

Un nou sistem de expunere a bannerelor de mari dimensiuni este propus de compania de productie publicitara GoodSign.Monsterframe este un ansamblu modular de afisaj pentru vizualuri, ideal pentru campaniile outdoor, dar perfect compatibil si cu mediul indoor. Sistemul apartine marcii K-D, produsa in Italia si comercializata in Romania exclusiv prin GoodSign.

Designul avangardist, calitatea inalta si modularitatea descriu cel mai bine acest sistem. Monsterframe este un produs premium, superior sistemelor clasice prin estetica, utilitate si rezistenta.  In luna decembrie, acesta este inclus in promotia GoodSign si poate fi achizitionat cu o reducere de 20% fata de pretul de catalog, discount ce se aplica si la toate accesoriile pentru asamblare si montaj.

Spre deosebire de vechile sisteme de panotaj, Monsterframe poate fi utilizat in repetate randuri, fiind alcatuit din elemente ce se pot monta si demonta foarte usor, astfel incat i se poate schimba vizualul cu multa usurinta. Profilul este din aluminiu anodizat extrudat, cu diametru de 50mm, si este prevazut, pe spate, cu o fanta dedicata accesorizarii cu elemente pentru montajul printului. Dimensiunile standard disponibile sunt de 1100 / 2100/3100/4100/5100 mm. Vizualul, care poate fi din pvc sau vinyl,  se ataseaza printr-un mecanism foarte simplu si poate fi schimbat fara a fi necesara demontarea sau scoaterea cadrului. Nu este nevoie de o echipa de specialisti, nici de ustensile speciale, pentru a asambla acest sistem de expunere.

Sistemul ofera variante diverse de prindere a  vizualului pe rama: clips, resort, inel elasic sau cordelina elastica. Pachetul contine si  accesoriile de imbinare si fixare de  perete necesare (coltari, coliere, conectori). Toate partile sistemului sunt robuste, durabile, de inalta calitate si reutilizabile.

Pentru detalii despre oferta promotionala pentru sistemul Monsterframe, va invitam sa accesati pagina de Promotii.

 

 

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook