Amenajare la standarde GoodSign, pentru prezentarea unui brand Roca de lux

Amenajare la standarde GoodSign, pentru prezentarea unui brand Roca de lux

Vechea colaborare dintre GoodSign si compania spaniola Roca, liderul global in industria de obiecte sanitare, a devenit, in ultimii doi ani, un parteneriat pentru realizarea noilor showroom-uri ale producatorului spaniol, in mai multe orase ale tarii.  Dupa Slatina, Ploiesti, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Piastrelle Bucuresti, luna trecuta a fost finalizat proiectul showroom-ului Roca – Rosims, din Bucuresti.

 

Amenajarea a fost realizata dupa un concept unitar cu al celorlalte locatii, propus si proiectat de arhitectul Cristian Tanasi, de la ArhSquad, adaptat pentru a pune in valoare elementele de noutate lansate de Roca in acest showroom. Sub indrumarea Simonei Teleu, Global Brands Product Manager la Roca, conceptul de prezentare a acestei locatii a introdus elemente noi, care sa sustina obiectivul propus – prezentarea brandului de lux Laufen in Bucuresti. 

 

Spatiul de aproximativ 30 metri patrati a fost structurat dupa modelul clasic al saloanelor Roca, prin compartimentare cu pereti de rigips, personalizati  cu vizualuri policromice, realizate cu tehnologie hi resolution.  Cromatica deja consacrata a fost imbogatita cu o linie noua, warm grey, reprezentativa pentru brandul Laufen, care a fost derivata si in realizarea unui vizual cu figuri geometrice, cu care au fost decorate panourile din zona dedicata. Imaginea de brand de lux a fost reflectata si la nivel de detaliu, prin placarea peretilor in partile laterale si de sus cu plexiglas negru, lucios, care da o nota distinctiva si eleganta spatiului. 

 

Un alt element decorativ inedit, introdus pentru a reda ideea de brand lux a fost un tablou vintage realizat pe canvas,  cu rama masiva, poleita cu foita de aur, de 3 X 1.5 metri, care a fost ancorat pe un perete cu vizibilitate maxima.  In continuarea ideii de materiale pretioase, literele volumice cu care s-a reprodus sigla Roca au fost realizate din Plexiglas, finisate in cant si acoperite cu un strat de abs argintiu periat, definitivand un decor elegant si elaborat, in concordanta cu valorile Roca si ale brandului nou prezentat.

 

GoodSign are in proiect si alte colaborari cu producatorul spaniol de obiecte sanitare, intr-o colaborare sedimentata pe impartatirea aceluiasi sistem de valori, concentrat pe tehnologie, design si inovatie.

 

 
Pentru mai multe fotografii cu showroomul Roca va rugam sa accesati pagina de Portofoliu, sectiunea Amenajari Comerciale.
 
Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook