Caravana Philip Morris

Caravana Philip Morris

 Istoria Caravanelor Philip Morris – proiect implementat de GoodSign, incepe in luna martie 2012, cu o schita de proiect creionata de Square One - firma de arhitectura care a si realizat proiectul de design.

Conceptul consta in amenajarea a 3 masini de caravana in stil lounge.

In urmatoarele luni, GoodSign, prin managerul de proiect George Mitu, a dezvoltat si aprofundat solutiile de detaliu tehnic pentru cea mai mare parte dintre problemele impuse de acest proiect atipic.

Calitatea GoodSign de integrator de solutii s-a evidentiat in mod clar in realizarea acestui proiect in care provocarile s-au tinut lant. Amenajarea masinilor de volum mic cu toata tehnologia, aparatura si mobilierul aferent unui launge dispus pe un spatiu generos uzual, a fost un alt punct al proiectului care a solicitat in mod deosebit inventivitatea si ingeniozitatea echipei GoodSign.

 

S-au folosit materiale si tehnologii specifice atat productiei publicitare, cat si  altor domenii, cum ar fi productia de mobilier si tapiterie, confectia metalica, prelucrari de mase plastice, vopsire, realizare de instalatii electrice si sonorizare, precum si realizarea unor elemente de caroserie .

 

Incadrarea in cota de greutate admisa de RAR a fost provocarea cel mai greu de depasit .

Demararea productiei propriu-zise a avut loc in luna decembrie 2012. GoodSign a preluat prima masina carosata in luna februarie 2013, iar predarea primei masini s-a facut  dupa 6 luni de tunning si o serie lunga de modificari impuse de client si de restrictiile specifice unui vehicul.

Caroseria exterioara a fost executata de catre o firma specializata in carosari si autorizari RAR iar ulterior a fost completata cu elemente volumice de decor, de catre GoodSign.

Decorul specific de lounge, construit de GoodSign, s-a concretizat prin forme organice, iluminate cu LED-uri, lumini dinamice programabile, atat in interior cat si la exterior, puse in valoare, nu doar de forme si culoare, cat si de materialele utilizate: Plexiglas endlighten, folii profesionale etc.

Complexitatea  lucrarii a constat si in faptul ca, pe langa atmosfera de lounge pe care o transmite, interiorul integreaza si o multitudine de functionalitati: un sistem de sonorizare performant, aer conditionat, mini frigider, spatii de prezentare si depozitare a produselor, spatiu de vanzare produse, un sistem electric conform normelor de securitate europene, doua generatoare electrice care asigura in momentul stationarii funtionarea independenta a caravanelor in orice locatie de oprire.

Practic, tehnologii de la GoodSign au valorificat fiecare spatiu aparent indisponibil, de la grosimea peretilor si a tavanului, pana la interiorul canapelelor. In aceste zone s-a integrat iluminarea ambientala si decorativa, sistemul audio, spatiile de prezentare si depozitare si  aerul conditionat .

Totodata, caravanele sunt proiectate sa functioneze optim atat vara, cat si pe vreme rece.  Pe timp calduros, spatele se deschide integral si se completeaza cu o platforma modulara, cu toate accesoriile specifice unei gradini de vara: masute, parasolare, scaune, toate in aceleasi forme organice.

Caravana a insemnat un proiect custom 100%, o provocare la inventivitate. Fiecare membru al  echipei GoodSign care a participat la realizarea proiectului, si-a adus aportul creativ si priceperea, astfel incat rezultatul sa fie de maxima performanta. Toate elementele componente: placarile de pereti cu insertii LED, instalatia de sunet, mobilierul, instalatia electrica, platforma exterioara, parasolarele etc, au avut, fiecare in parte, detalii de gestionat si clarificat si au insemnat, una peste alta, o lista foarte lunga de probleme ce au fost solutionate. Echipa GoodSign a rezolvat optim toate detaliile, a dat viata proiectului creat de Square One, multumind in final un client cu standard inalt, asa cum este Philip Morris.

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook