Halloween Charity Ball - Un culoar catre lumea filmului, realizat pro bono de GoodSign

GoodSign a raspuns invitatiei Asociatiei OvidiuRo de a sprijini organizarea celui mai important eveniment de binefacere ce se adreseaza celor care cred in educatie si vor sa investeasca in viitorul copiilor saraci din Romania - Halloween Charity Ball. Cea de-a saptea editie a evenimentului a avut loc pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului, sub tematica “magia filmului”.

 

Continuandu-si politica de implicare pro bono in proiecte de responsabilitate sociala, GoodSign s-a oferit sa sustina cu produse personalizate de productie publicitara amenajarea zonei de primire a invitatilor. Rolul principal al GoodSign a fost de a crea un pasaj la intrarea in sala, care sa trimita cu gandul la grandoarea marilor evenimente internationale de film si sa introduca invitatii in lumea cinematografiei, respectand tema evenimentului. De asemenea, GoodSign a realizat si panoul de fundal pentru fotografiile de presa, ce reda o mica scena, in lumina reflectoarelor. 


Eleganta, stralucire, culoare si lumini difuze au fost criteriile cerute de conceptul de creatie propus de organizatori, carora li s-au adaugat restrictiile impuse de o locatie de asemenea pretentie, care impune lucrul extrem de curat si un termen de montare/demontare redus.


Culoarul catre lumea magica a filmului a fost redat prin realizarea a doi pereti modulari de 20 metri lungime si 2 metri inaltime, in care s-au integrat alte materiale de expunere, ce au permis personalizarea cu vizual imprimat in policromie de inalta rezolutie pe formate de mari dimensiuni, reprezentand grafica afiselor originale a 34 de filme celebre. Innobilarea peretilor cu lumina pe fiecare afis de film s-a facut cu lampi cu LED, proiectate si realizate de GoodSign special pentru acest eveniment.


Fondurile stranse in cadrul balului sunt directionate catre programul Fiecare Copil in Gradinita, lansat in 2010, program ce se concentreaza pe inscrierea copiilor saraci la gradinita, incepand cu varsta de 3 ani, pentru a le oferi sansa de a merge pregatiti la scoala.


Experienta implicarii in acest proiect, profesionalismul echipei OvidiuRo, eficienta si transparenta utilizarii donatiilor, ne determina sa incurajam si alte persoane sau companii sa sustina asociatia, avand incredere ca gestul lor va ajunge acolo unde este mai mare nevoie – la copiii saraci pentru care educatia este acum un lux.

 

 

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook