Imagine impecabila, intr-un stand modular – Servier, by GoodSign

Imagine impecabila, intr-un stand modular – Servier, by GoodSign

2011 a adus in portofoliul GoodSign un nou client important, cu care se va colabora pentru realizarea standurilor expozitionale. Este vorba despre Servier, cea mai importanta companie farmaceutica independenta franceza, o prezenta constanta la evenimentele expozitionale din domeniul medical romanesc.

Primul proiect realizat de GoodSign pentru Servier a fost un stand de 40 metri patrati, cu care s-a participat la un eveniment ce a avut loc la cazinoul din Sinaia. Nevoia de a transporta elementele constructive pe distante lungi si de a crea un stand reutilizabil a dus la optarea pentru o structura modulara, orientata in special pe crearea de ziduri autoportante, care pot fi decorate continuu cu diverse materiale. Rezultatul a fost un stand spectaculos, despre care nimeni nu ar fi ghicit ca a incaput intr-o singura duba!

GoodSign a gestionat integral acest proiect, de la stadiul de concept, proiectare, productie, pana la transport si montaj. Designul propus a avut la baza dorinta clientului de a avea un stand de imagine, distinctiv, care sa deserveasca identitatea organizationala a companiei.

Spatiul a fost compartimentat pe mai multe zone, amenajate in conformitate cu destinatia: zona de prezentare si interactiune cu vizitatorii, prevazuta cu deskuri curbe modulare si casete luminoase decorate cu sigla firmei, zona de „comunicare vizuala’,  constituita dintr-un videowall din plasme seamless, zona de semnalizare a standului, decorata cu sigle volumetrice iluminate din exterior, si zona de depozitare.

Peretii au avut o inaltime de 3,5 metri si au fost realizati din structuri modulare de aluminiu, placate integral cu hips alb lucios. Fundalul a combinat elemente rectilinii cu elemente curbe, iar pentru contravantuire s-au creat coloane curbe, care au avut si rolul de a adauga adancime standului. In peretele de fundal a fost incastrat si videowall-ul, cu o strucura de 2 + 2 plasme de 46”.

Iluminarea standului a fost realizata cu surse de lumina LED, care produc o lumina rece, potrivita cu cromatica generala a spatiului.

Pentru a vizualiza imagini cu standul Servier, realizat de GoodSign, va invitam  sa accesati pagina e Portofoliu, sectiunea Standuri expozitionale.

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook