Noua fatada a magazinului Animax, amenajata de GoodSign

Noua fatada a magazinului Animax, amenajata de GoodSign

Pet shop-ul Animax a ales GoodSign pentru amenajarea si branduirea fatadei unuia dintre magazinele mari din Bucuresti. Colaborarea a inceput de la nivelul conceputului vizual, care a fost identificat si dezvoltat impreuna cu echipa Animax , condusa de domnul Cristi Pop. Culoarea, dinamismul si reprezentarile supradimensionate de animale au fost stabilite ca puncte definitorii ale imaginii noii fatade, pe care GoodSign le-a redat atat la nivel grafic cat si la nivelul solutiilor tehnice adoptate.

Fatada amenajata are o suprafata de 17.5 metri liniari,  compusa din zonele superioare casetate, care au sustinut partea de semnalistica, si zonele de geam, care au fost decorate cu vizualul agreat, conform conceputului.

Elementul principal al compozitiei il reprezinta caseta luminoasa centrala, care reda volumetric si sigla Animax. Caseta luminoasa are dimensiunile 4.1 X 0.9 m si este formata dintr-o structura de otel, folosita  pentru planeizarea fatadei si iesirea in consola, rama casetei, din profil de aluminiu, care ofera acces rapid pentru service, si fatada casetei, din compozit de aluminiu decupat CNC pe conturul siglei firmei. Perimetrul casetei si al ramei de otel de sustinere a fost inchis cu placaje de bond caserate in culoarea specifica. Pe aceasta caseta au fost dispuse elementele volumice ale siglei, frezate din plexiglas translucid alb, cu degajari pe spete astfel incat sa mascheze canturile frezate ale compozitului de aluminiu. Iluminarea casetei s-a realizat cu tuburi fluorescente, iar accentul de culoare a fost obtinut cu folie galbena translucida, care a dat saturatia mare a culorii.

Zonele laterale sunt compuse din 2 bandouri cu lungimile de 7.5, respectiv 6 metri pe o inaltime de 0.67 metri, construite pe structuri de otel pentru planeizare si realizarea volumului solicitat prin proiect, acoperite cu panouri modulare din compozit de aluminiu, caserat in culoarea dominanta. Accente de lumina au fost realizate cu TGS-uri galbene, dispuse liniar de la caseta centrala pana la extremitatile magazinului. Pentru o mascare mai buna a firelor de alimentare de inalta tensiune, electrozii TGS-urilor au fost dispusi la 90 grade fata de axul tuburilor. Inchiderile bandourilor si ale casetelor se fac etans pana  in laterale si pana pe tamplaria vitrinei.

Vizualul fatadei a fost completat cu decorarea ferestrelor vitrinei cu folie Oracal, imprimata in policromie hi resolution, cu laminare.

Rezultatul a fost o transformare radicala a fatadei magazinului, care acum reda cu adevarat identitatea Animax si specificul businessului.

Pentru a vizualiza fotografii ale lucrarii, va rugam sa accesati pagina Portofoliu, sectiunea Amenajari comerciale.

 

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook