O noua colaborare cu Nemira – stand pentru vanzare de carte

O noua colaborare cu Nemira – stand pentru vanzare de carte

GoodSign continua colaborarea cu Nemira in zona amenajarii de spatii comerciale cu functionalitati precise si vizual de impact. De aceasta data, editura a apelat la GoodSign pentru realizarea unui stand pentru un punct de vanzare amplasat in spatiu deschis, pe unul intre culoarele mall-ului AFI Cotroceni.
 

Paricularitatea acestei lucrari a fost data atat de cadrul de pozitionare cat si de proprietatea solicitata de client, de a fi reutilizata ulterior, in conditii diferite de spatiu. Aceasta ultima cerinta s-a tradus in conceperea unui stand modular si extensibil, capabil sa se adapteze pana la dimensiuni de 6.4 X 2.8 metri, desi suprafata restransa este de doar 5.5x1x0.97 m. Amplasarea intr-un cadru deschis, tranzitat din toate directiile de public, a determinat o alta conditie, anume un design care sa asigure accesul facil pe oricare latura.

Designul standului a urmarit unitatea conceptuala cu celelalte puncte comerciale Nemira, cu o nota particulara data de nevoia de a capta atentia si de a atrage, fiind amplasata intr-o zona destinata tranzitarii. Astfel, s-a proiectat un ansamblu interesant, compact, dar cu elemente care se disting si patrund usor in campul vizual al trecatorilor, aducandu-le cartile aproape.

Standul a fost compus dintr-un corp central, finisat pe suprafata plana pentru expunere de carti, si decorat pe zona de sustinere cu un vizual care face legatura cu imaginea celorlalte magazine Nemira. Aceeasi imagine a fost folosita si in decorarea cu floor graphics a podelei, care fusese protejata anterior cu linoleum pentru trafic intens. Corpul central a fost completat cu 3 module albe de prezentare de carte, mobile, cu dimensiuni de 1x1x0.73 metri, dispuse pe trei niveluri si prevazute cu insertie pentru sprijin de carte din plexiglass alb laptos. Pentru dezvoltarea standului pe verticala si crearea unui spatiu de promovare au fost amplasate cinci suporturi pentru afise, cu dubla fata, care sporesc vizibilitatea punctului de vanzare.

Rezultatul a fost un stand comercial atragator, accesibil si fidel imaginii Nemira. Pentru a vizualiza fotografii de la aceasta lucrare, va rugam sa accesati pagina de portofoliu, sectiunea Amenajari spatii comerciale.

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook