Peretele modular – rapid si versatil, pentru realizarea fundalurilor

Peretele modular – rapid si versatil, pentru realizarea fundalurilor

Organizati sau participati des la evenimente indoor la care aveti nevoie sa definiti si sa personalizati spatiul de prezentare? GoodSign va propune peretele modular cu ajutorul caruia puteti configura rapid spatiul dorit, cu maximum de flexibilitate.

 
Peretele modular este o structura care se poate monta intr-o mare varietate de dimensiuni, se poate acoperi cu diferite materiale, poate sustine panouri sau monitoare si se poate combina in forme ingenioase, inclusiv poduri drepte sau arcade cu deschidere de pana la 5 metri.
 
Peretele este un fundal perfect pentru standul de prezentare indoor, mai ales cand timpul de amenajare este foarte strans, iar locatia  are multiple restrictii. Structura este autoportanta, toate elementele constructive se manipuleaza in genti si pot fi transportate pe scari sau cu liftul, iar montajul se poate realiza intr-un timp intre 15 minute si 3 ore. In plus, montarea peretelui nu afecteaza absolut deloc suprafata, nefiind necesare prinderi sau gaurirea peretilor. Amenajarea se poate face si in locatii la etajele superioare sau la care accesul este limitat dimensional.
 
Structura se acopera cu suport flexibil personalizat in policromie sau fara personalizare (perete alb). In functie de natura lucrarii se poate opta pentru diverse materiale de acoperire, iar peretii pot combina zone drepte si curbe. Peretele se poate realiza dubla fata si poate fi iluminat, partial sau total.
 
Dimensiuni:
Lungime: orice dimensiune cu modularitate la 25 cm 
Inaltime: pana la 9 metri, modularitate la 25 cm
Adancime: 0.25 m - 1.5 m, in functie de celelelalte dimensiuni ale peretelui, modulat la 25 cm
 
Preturi:
 
O fata
Fara personalizare (perete alb): 20 euro/mp
Cu personalizare (policromie imprimata): 25 euro/mp  
*Pretul include montajul si demontajul in Bucuresti
* pretul se refera la personalizare cu poliplan.
 
Dubla fata
Fara personalizare (perete alb): 30 euro/mp faraTVA
Cu personalizare (policromie imprimata): 35 euro/mp faraTVA
*Pretul include montajul si demontajul in Bucuresti
 
Pentru lumina, acoperire cu alte materiale si forme speciale se vor calcula preturi separate in functie de proiect.
 
Daca aveti un proiect sau doar o idee, va invitam sa ni le prezentati si va vom face cea mai buna oferta pentru a atinge obiectivul dumneavoastra. Daca vreti sa cunoasteti mai bine posibilitatile pe care le deschide utilizarea peretelui modular, va asteptam intrebarile si va vom oferi toate informatiile necesare.  
 ** preturile nu contin TVA
Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook