Primul proiect de succes semnat cu noul nume - standul Algernon de la Digital Print & Sign 2010

Primul proiect de succes semnat cu noul nume - standul Algernon de la Digital Print & Sign 2010

Primul proiect executat de GoodSign, dupa rebrandingul prin care a renuntat la numele Printactiv, a fost realizarea standului Algernon de la targul Digital Print & Sign, 2010. Proiectarea, executia, montajul si amenajarea standului de 200 metri patrati au fost asigurate de GoodSign, dupa un design realizat in colaborare cu Atelier DB.

Gandit pentru a raspunde obiectivelor de functionalitate stabilite de client, standul a fost impartit in trei zone distincte, dedicate atat aplicatiilor practice si demonstratiilor cat si expuneriilor de printuri si intalnirilor cu partenerii. Desi compartimentat, spatiul a redat un concept unitar si a pus in valoare calitatile de business ale expozantului.

Elementul de impact, realizat pentru a particulariza standul Algernon, a fost un totem de 7 metri inaltime si 4 metri latime, personalizat fata verso cu semnele volumice luminoase, reprezentand sigla si sloganul companiei.

Pentru executia proiectului, GoodSign a mobilizat o echipa de 20 oameni, reusind sa finalizeze in doua saptamani un stand complex, cu o imagine distincta, care s-a facut remarcat in peisajul expozitional de la Digital Print & Sign 2010.

„Este o satisfactie profesionala foarte mare sa vezi ca rezultatul muncii tale este apreciat de una dintre cele mai exigente companii din domeniu, cum este Algernon. De altfel, profesionalismul lor si implicarea departamentului de marketing au avut un rol important in pregatirea standului.”, a declarat domnul Cristian Arama, general manager al GoodSign.

Goodsign si-a extins activitatea in domeniul standurilor expozitionale in 2001 si a realizat, de-a lungul timpului, peste 40 de proiecte de profil. Istoricul companiei cuprinde si o serie de premii obtinute la Advertising Show: 2004 - premiu III pentru calitatea printarii; 2006 - premiul I pentru cel mai reusit design de stand, cu standul propriu, 2008- premiul I pentru cel mai frumos stand, cu standul HP.

Pentru fotografii de la standul Algernon realizat de GoodSign va invitam sa accesati pagina de Portofoliu, categoria Standuri expozitionale.

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook