Rebrandingul Ortopedica, implementat impreuna cu GoodSign

Rebrandingul Ortopedica, implementat impreuna cu GoodSign

La inceputul anului, compania Ortopedica, principalul jucator pe piata romaneasca a dispozitivelor medicale, a inceput un proces de rebranding, care include si reamenajarea punctelor de lucru. GoodSign a fost partenerul ales pentru pentru implementarea noii identitati vizuale a companiei la nivelul semnalisticii si a amenajarii interioare pentru showroomurile Ortopedica din Bucuresti si din tara.

 

Luna trecuta a fost inaugurat noul sediu din Deva, dupa o reamenajare proiectata de arhitectul Cristian Tanasi, de la ArhSquad si implementata, la nivel de productie si montaj, de echipa GoodSign. Suprafata de aproximativ 35 metri patrati, destinata primirii clientilor si prezentarii ofertei Ortopedica a fost gandita astfel incat sa ofere atat sustinere imaginii brandului cat si elemente de utilitate specifice unui spatiu comercial. Astfel, ansamblul compozitional a reunit panouri vizuale conturate cu lumina, vitrine de expunere, desk  multifunctional, dulapuri pentru depozitare, un totem stander pentru pliante, panouri cu rama click pentru comunicare si profiluri luminoase  pentru compartimentarea vitrinelor.

 

Elementul central al lucrarii l-a constituit zona de primire si discutie cu clientii, alcatuit din desk si mai multe  corpuri de mobilier, destinate depozitarii de materiale diverse, precum si functionarii logisticii aferente unei receptii.
Receptia modulara are  4.2 metri lungime si deserveste punctul de intampinare si comunicare cu clientii, motiv pentru care a fost finisata in culorile brandului si inscriptionat cu logo-ul Ortopedica.

 
In spatele deskului si in lateralul acestuia, peretii au fost decorati cu 2 panouri vizuale, de 3.6x1.35 m si 1.8x1.35, personalizate cu autocolant printat si prevazute cu vitrine de expunere iluminate cu spoturi LED. Panourile au fost montate distantat fata de perete, pentru a se insera o iluminare de fundal perimetrala, realizata cu tuburi fluorescente.
 
Un element particular al amenajarii l-a constituit crearea unor statii suplimentare de depozitare, prin delimitarea cu panouri sau pereti mobili, care sa indeplineasca si functia de decorare a vitrinelor. Acestea au fost realizate din pal alb, pe structura metalica, si decorate ulterior cu autocolant printat cu vizualul agreat de client. 
 
Finalizarea lucrarii a presupus amenajarea suprafetei exterioare, prin montarea unei pazii realizate prin casetare si personalizata cu autocolant cutting cu vizualul specific imaginii Ortopedica. In pazie au fost incastrate si logo-ul si numele companiei, cu litere volumetrice din plexiglass satinice alb, care au fost prevazute cu instalatie de iluminare LED. 
 
Pentru a vizualiza imagini de la proiectul descris va rugam sa accesati pagina de Portofoliu, sectiunea Amenajari Comerciale.
 
 
 
Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook