Showroom Roca – exigenta si stil

Showroom Roca – exigenta si stil

 

Lider global in productia de obiecte sanitare,  compania Roca a ales GoodSign ca furnizor de solutii vizuale pentru amenajarea showroom-ului ce a fost inaugurat la Slatina. Spatiul comercial intruneste toate calitatile de design si functionalitate ce au consacrat marca Roca. Amenajarea a solicitat profesionalism si solutii tehnice performante, pentru a reda fidel viziunea arhitectului Cristian Tanasi, de la ARHSQUAD, care a realizat conceptul proiectului

Showroomul de 170 metri patrati a fost compartimentat prin pereti de regips, cu inaltime variabila, personalizati cu diferite vizualuri. Panourile personalizate servesc pentru expunerea articolelor din portofoliul Roca: lavoare, cazi, cabine de dus, baterii etc. Pentru imprimare s-a folosit tehnologie high resolution, care a permis redarea fotografica a detaliilor si a cromaticii.

Proiectul a presupus si cateva elemente clasice de productie publicitara, realizate de GoodSign cu maxima acuratete. Este vorba despre volumetrii ce redau sigla si sloganul Roca, de diferite dimensiuni, realizate din plexiglas cu diverse finisaje.

Desemnarea Goodsign pentru realizarea acestei amenajari a avut loc in contextul unei colaborari eficiente cu Roca, extinsa pe durata mai multor ani. De-a lungul timpului, GoodSign a executat pentru Roca numeroase expozitoare, displayere si elemente de stand expozitional si are in proiect si alte colaborari cu producatorul spaniol de obiecte sanitare.

 

Roca este prezenta in peste 135 de tari din toata lumea, compania fiind considerata un punct de reper in industrie. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie si a gasit in GoodSign un partener care ii impartaseste valorile.

Pentru mai multe fotografii cu showroomul Roca va rugam sa accesati pagina de Portofoliu, sectiunea Amenajari spatii comerciale.

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook