Un nou stand expozitional realizat de GoodSign – standul Roca de la Ambient 2011

Un nou stand expozitional realizat de GoodSign – standul Roca de la Ambient 2011

 La ultima editie a targului Ambient, din 8 – 12 iunie, compania Roca a participat cu un stand realizat de GoodSign, dupa un concept al arhitectului Cristian Tanasi, de la ARH SQUAD. Designul standului a urmat linia dupa care au fost amenajate si showroom-urile Roca inaugurate anul acesta, la care s-a colaborat in aceeasi formula.

Pastrand imaginea unitara a companiei, standul expozitional de la Ambient a trebuit sa raspunda si exigentelor legate de specificul produselor expuse, dar si de valorificarea unui spatiu cu o latime de doar 3 metri, pe o lungime de 20. Solutia propusa de ARH SQUAD si implementata de GoodSign a constat in tripla utilizare a peretilor – pentru separarea spatiului, pentru expunerea si sustinerea produselor sanitare si cu rol decorativ, peretele fiind principalul suport de vizual.

Peretii au fost construiti pe o structura de pal, placati cu forex si personalizati cu print, dupa o grafica unitara cu a celorlalte spatii comerciale Roca. S-a mentinut o cromatica vie, marcata de verde si mov, si pusa in evidenta de cele 18 lampi care au fost amplasate pe podea si pereti.

Standul a fost unul modular, gandit special pentru recuperarea elementelor constructive si reutilizarea acestora la alte evenimente de acelasi gen. S-a folosit o podea casetata, suprainaltata si placata cu parchet, pentru a delimita suprafata standului. Spatiul a fost compartimentat pentru a pune in evidenta gamele distincte de produse Roca. Pentru delimitarea spatiului pe latura exterioara s-au construit doua module pentru expunerea produselor, in forma literelor U si H, de 1.20 m inaltime.

GoodSign a asigurat si partea de semnalistica a standului, realizand cele patru sigle volumetrice Roca, folosite pentru a sustine imaginea de brand a companiei. Intregul stand a redat atributele definitorii ale companiei spaniole, creand un spatiu in care s-au regasit tehnologia, spiritul inovator si predilectia pentru un design interesant.

Va invitam sa vizualizati fotografii cu standul expozitional Roca, de la targul Ambient 2011, accesand pagina de Portofoliu, sectiunea Standuri expozitionale

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook